معرفی و دانلود کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت‌های یک روان درمانگر | لوری گاتلیب



معرفی کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت‌های یک روان درمانگرلوری گاتلیب که درمانگری برجسته است، در کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی ما را به پشت درهای بسته‌ی اتاق درمان می‌برد. او در اثر حاضر به روایت یکی از سخت‌ترین‌ دوران‌های زندگی‌اش می‌پردازد. گفتنی‌ست این کتاب در فهرست پرفروش‌ترین آثار نیویورک‌تایمز قرار گرفته و جوایز و افتخارات متعددی را از آن نگارنده‌ی خویش کرده است.

درباره کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی:

تصور کنید که روزی به اتاقی ناآشنا قدم بگذارید و با کسی که نمی‌شناسیدش، یا حداقل هنوز با او ارتباط چندانی برقرار نکرده‌اید، از تمامی رازهای زندگی‌تان بگویید. از هر آنچه که در درونتان می‌گذرد و به هر دلیلی از انسان‌ها پنهانش کرده‌اید. سخن می‌گویید بی‌آنکه از چیزی بترسید. اگر درمانگر، درمانگری باهوش باشد و فرآیند روان‌درمانی به خوبی پیش برود، کار به جایی می‌کشد که چیزی در درون خود می‌یابید که پیش‌تر تصور هم نمی‌کردید.

اثری که پیش روی شماست، روایتی‌ست قابل‌اعتماد و درخشان از دنیای نیمه‌پنهان کسانی که به هر دلیلی به روان‌درمانی روی آورده‌اند. لوری گاتلیب (Lori Gottlieb) نویسنده و روان‌شناس برجسته‌ای‌ست که در کتاب شاید بهتره با یکی حرف بزنی (Maybe You Should Talk to Someone) ضمن بیان سرگذشت خود، به روایت داستان‌ افرادی می‌پردازد که طی این سال‌ها به او مراجعه کرده‌اند. او در نگارش این کتاب از نظریه‌های روان‌شناسان برجسته‌‌ای همچون اروین یالوم، زیگموند فروید، چیک سنت میهایی بهره گرفته و اثری خلق کرده که در نوع خود کم‌نظیر است.

لوری گاتلیب در کتاب شگفت‌انگیز خود به ما نشان می‌دهد که روان‌درمانی می‌تواند زیست تازه‌ای در اختیارمان قرار دهد. یک روان‌درمانگر خوب به ما فرصت می‌دهد تا دوباره خودمان باشیم، از وسواس‌هایمان فاصله بگیریم و به جای این که تمام تلاشمان در جهت پاسخ گفتن به اجبارهای درونی باشد، اشتیاق‌هایمان را دنبال کنیم.

کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی لحنی ساده، شوخ‌طبعانه و صمیمی دارد و با هر میزان دانش روان‌شناسی می‌توان از آن بهره برد. الهام سلمانی فروغی کتاب نام‌برده را به فارسی برگردانده و شرگان انورزاده خوانش آن را برعهده داشته است.

سریال اقتباس‌شده از کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی:

سریالی با نقش‌آفرینی اِوا لونگوریا بر اساس این کتاب در شبکه‌ی ان‌بی‌سی در حال ساخت است.

جوایز و افتخارات کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی:

– بهترین کتاب غیرداستانی مجله اپرا در سال 2019
– پرفروش‌ترین کتاب سال نیویورک‌تایمز در سال 2019
– کتاب هفته مجله People
– یکی از 10 کتاب برتر آمازون در سال 2019
– کتاب برگزیده مجله تایم برای فهرست کتاب‌هایی که باید بخوانید
– کتاب برگزیده سال از سوی Chicago Tribune
– نامزد جایزه گودریدز در سال 2019

نکوداشت‌های کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی:

– کتاب شاید باید با کسی حرف بزنی پستی بلندی‌های زندگی را با لطافت و شوخ طبعی می‌کاود. (BookBub. com)
– لوری گاتلیب نویسنده‌ی پرفروش و روان درمانگر، در مشکلاتش تعمق می‌کند و در‌می‌یابد چقدر مشکلاتش شبیه مشکلات بیمارانش هستند. (Bustle)
– نگاهی جذاب و خنده‌دار به اینکه چه اتفاقی می‌افتد وقتی افراد _حتی خود مشاوران_ با کمک یک درمانگر به گشایش خود می‌پردازند. (Shondaland)
– به ندرت کتابی آن‌گونه مرا به چالش کشیده که خود را در پرتو نوری تازه ببینم و در عین حال آن‌قدر بامزه باشد که با صدای بلند بخنداندم و کاملاً جذبم کند. (کیت کوریک، نویسنده)

کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی مناسب چه کسانی است؟

این اثر شنیدنی یک نگاه طنازانه و دوست‌داشتنی به انسان و چگونگی زیست او دارد و لوری به خوبی در این کتاب برای شما از عشق، زندگی، مرگ، شکست، پیروزی و… می‌گوید. بنابراین کتاب حاضر به همه‌ی کسانی که قصد دارند کیفیت زندگی خود را افزایش دهند، پیشنهاد می‌شود.

با لوری گاتلیب بیشتر آشنا شویم:

این نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و درمانگر باتجربه در لس آنجلس آمریکا متولد شد و در دانشگاه ییل و استفورد تحصیل کرد. از دیگر فعالیت‌های او می‌توان به حضور در برنامه‌هایی رادیویی و نوشتن مقاله در مجلاتی چون آتلانتیک، تایم، پیپل و… اشاره کرد. هم چنین به عنوان یک متخصص و سخنران در برنامه‌های تلویزیونی بسیاری به عنوان مهمان دعوت می‌شود. کتاب‌های گاتلیب به بیش از بیست زبان ترجمه و در سراسر جهان به چاپ رسیده‌اند.

در بخشی از کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی می‌شنویم:

سالی که زک به دنیا آمد، رفتار من با پسر پستچی عوض شد و رفتارهای نامناسبی از خودم نشان دادم. البته منظورم این نیست که سعی کردم اغوایش کنم. گول زدن آدم‌ها با لکه‌های شیر روی تیشرتت کار سختی‌ست. منظورم این است که هر وقت برایم بسته‌ای می‌آورد، که زیاد هم پیش می‌آمد، با توجه به نیازم به لوازم بچه سعی می‌کردم کمی بگیرمش به حرف و معطلش کنم. به این دلیل ساده که تشنه‌ی مصاحبت با آدم‌بزرگ‌ها بودم. تمام زورم را می‌زدم تا به حرف بگیرمش؛ از آب‌وهوا گرفته تا تیتر روزنامه‌ها، حتی وزن بسته‌ها…

«اوه! چه کسی فکرش رو می‌کرد پوشک بچه انقدر سنگین باشه؟»





معرفی و دانلود کتاب صوتی شاید بهتره با یکی حرف بزنی: روایت‌های یک روان درمانگر | لوری گاتلیب