دسته‌بندی نشده · ژوئن 15, 2022 0

معرفی و دانلود کتاب مدیریت دانش برای تعالی پروژه | لوکاس روسینسکی | انتشارات نمای علم



معرفی کتاب مدیریت دانش برای تعالی پروژهمدیریت یک پروژه در زمینه‌ی فرایندهای کلیدی نیازمند آگاهی به ابزارهای تصمیم‌گیری است. کتاب مدیریت دانش برای تعالی پروژه نوشته‌ی لوکاس روسینسکی یک راهنمای جامع برای پیشبرد موفق یک پروژه است که به صورت گام به گام آگاهی و مهارت‌های لازم را در اختیار مخاطب می‌گذارد.

درباره‌ی کتاب مدیریت دانش برای تعالی پروژه:

مدیریت دانش پروژه و پردازش دانش مهارتی کلیدی است که بر خلاف اهمیت بنیادینش در هر پروژه‌ای، هیچگاه تعریف روشنی از آن وجود ندارد. مک الروی در مطالعاتی که در حوزه‌ی مدیریت دانش ارائه می‌دهد، می‌گوید: مدیریت دانش (KM) یک رشته‌ی مدیریتی است که در صدد تاثیرگذاری بر دانش در حال پردازش است. در راستای این تعریف از (KM)، به زبان ساده می‌توان گفت مدیریت دانش پروژه (PKM) فرایندی در ارتباط با مدیریت دانشی است که یا از یک پروژه ناشی می‌شود یا مرتبط با آن پروژه است.

لوکاس روسینسکی (Lukasz Rosinski) در کتاب مدیریت دانش برای تعالی پروژه (Knowledge Management for Project) قبل از هر چیز این مهارت را به عنوان یک مفهوم توضیح می‌دهد و جوانب گوناگون نقش مدیریت دانش پروژه را در محیط‌های پروژه محور بررسی می‌کند. خواننده در خلال این تعاریف به اهمیت و ضرورت مدیر دانش پروژه در فرایندهای کلیدی و تصمیم‌گیری‌های خطیر پی می‌برد. پس از به رسمیت شناخته‌شدن این جایگاه، نویسنده یک روش‌شناسی را پیش روی خواننده قرار می‌دهد که به صورت گام به گام به مهارت‌هایی ضروری این حوزه دست پیدا کند. این مهارت‌ها کمک می‌کند که مدیر پروژه تمام شکاف‌هایی که به صورت عملی در هر پروژه‌ای وجود دارد را ببیند و برای رفع آن‌ها استراتژی‌های مختلفی را پیشنهاد دهد.

کتاب مدیریت دانش برای تعالی برای چه کسانی مناسب است؟

مطالعه‌ی این کتاب برای مدیران پروژه و تمام کسانی که در محیط‌های پروژه محور فعالیت می‌کنند، کارآمد خواهد بود.

با لوکاس روسینسکی بیشتر آشنا شویم:

لوکاس روسینسکی مؤسس سازمانی به نام Knowledgeplace است که به عنوان یک سیستم مدیریتی اسناد برای سازمان‌های پروژه‌محور فعالیت می‌کند. او مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته‌ی انفورماتیک کسب و کار از دانشگاه اوترخت گرفته است.

در بخشی از کتاب مدیریت دانش برای تعالی می‌خوانیم:

چنانچه اکثریت قریب به اتفاق دانش در یک سازمان تولید شده باشد و در پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته باشد، لذا، سازمان پروژه باید در ارتباط با فرایندهای دانش که به صورت رسمی انجام می‌شود باشد چرا که تولید دانش در پروژه‌ها، که به نوآوری دامن می‌زند، به طور خودکار منجر به بهره‌برداری از دانش در سطح سازمانی نمی‌شود. بسیاری از سازمان‌ها عمدتا از شکاف بین یادگیری مبتنی بر پروژه و یادگیری سازمانی رنج می‌برند. دوم، کاربرد دانش محدود به پروژه‌ها، بر اساس نوع عملیات تجاری، بر ارزیابی و تکامل دانش در طول زمان تأثیر می‌گذارد. اگر پروژه‌ها به دانش‌هایی بپردازند که ازیک پتانسیل به طور جداگانه استفاده می‌کنند، کیفیت این دانش قابل دسترس را نمی‌توان تضمین کرد و خطر منسوخ شدن آن را تهدید می‌کند. عملاً، سازمان‌ها به ادغام ناکافی دانش وسیع سازمان توجه کرده‌اند. این امر، نگرانی‌های مربوط به اشتراک دانش در زمینه‌های اجتماعی را در بر می‌گیرد که در آن دانش هنوز به افراد محدود می‌شود. بنابراین، به وضوح یک تلاش بیشتر برای ادغام دانش وجود دارد.

ProwLO، مسائل مربوط به مدیریت دانش را که در عمل تجربه نشده‌است، پذیرفته و راه حلی برای مدیریت دانش با قابلیت استفاده مجدد ارائه می‌دهد. این راه‌حل به منظور حل سه مشکل کلی کسب و کار، اختراع مجدد چرخ-از نظر محصوالت، دانش (اشیاء) و به طور کلی محتوا- که یک فعالیت بسیار پرهزینه است، تکرار اشتباهات (به دلیل فراموشی پروژه) و شکاف‌های تجربه/ دانش است.
فهرست مطالب کتابفصل اول: نیازهای دانش / اطلاعاتی در پروژه‌ها
فصل دوم: مقدمه‌ای بر مدل فرآیند ProwLO
فصل سوم: آغازفرآیند دانش
فصل چهارم: جهت‌دهی فرایندهای دانش
فصل پنجم: ایجاد پردازش دانش (چارچوب)
فصل ششم: محرک زنجیره ارزش دانش
فصل هفتم: ضبط زنده
فصل هشتم: استفاده مجدد از دانش تخصصی
فصل نهم: بهینه‌سازی زنجیره‌های ارزش دانش
فصل دهم: کنترل دانش پس از پروژه
ادامه فهرستمشخصات کتاب الکترونیکقیمت نسخه الکترونیک





معرفی و دانلود کتاب مدیریت دانش برای تعالی پروژه | لوکاس روسینسکی | انتشارات نمای علم