دسته‌بندی نشده · فوریه 20, 2022 0

معرفی و دانلود کتاب صوتی خواص غذاها | خشایار فخریان | انتشارات جیحون



معرفی کتاب صوتی خواص غذاهاخشایار فخریان در کتاب صوتی خواص غذاها با ارائه‌ی اطلاعاتی سودمند در باب انواع رژیم غذاییِ ممکن، به شما در بهبود کیفیت تغذیه‌تان یاری رسانده است. گفتنی‌ست که خوانش اثر حاضر بر عهده‌ی نسترن حسنی، گوینده‌ی پرکار و خوشنام کتاب‌های صوتی بوده است.

درباره کتاب صوتی خواص غذاها:

اغلب حکمای طب ایرانی – اسلامی بر این باور بودند که سلامت روحی و روانی آدمی، وابستگی‌ای تام و تمام به سلامت جسمانی‌اش دارد. این مطلب، مورد تأیید پزشکی مدرن نیز هست. به همین سبب است که تلاش برای تبلیغ، ترویج و تأمین رژیم غذایی صحیحی که تندرستی افراد جامعه را تضمین گرداند، مورد توجه مسئولان بهداشت و اقتصاد در سراسر دنیاست.

واقع امر این است: غذایی که ما می‌خوریم رابطه‌ای غیرقابل انکار با کیفیت زندگی‌مان دارد. شاید به همین سبب است که قُدما گفته‌اند: به من بگو چه می‌خوری، تا به تو بگویم کیستی!

باری، هدف از مقدمه‌ی فوق معرفی کتابی به نام خواص غذاها از خشایار فخریان بود. او که متخصص سلامت و نویسنده‌ای پرکار در حوزه‌ی بهداشت است، در کتاب صوتی خواص غذاها خاصیت‌ برخی از مهم‌ترین مواد غذایی، از جمله گوشت، سبزیجات و عسل را که در سفره‌ی اغلب ایرانی‌ها به چشم می‌خورد بیان نموده، و نکات ضروری در باب چگونگی تغذیه از آن‌ها را با علاقه‌مندان به اشتراک گذاشته است.

کتاب خواص غذاها علی‌رغم حجم اندکی که دارد، سرشار از اطلاعات سودمند است. به همین جهت توصیه می‌کنیم صرف نظر از رژیمی که تاکنون به آن پایبند بوده‌اید، اثر حاضر را تهیه کرده و از توصیه‌های غذایی موجود در آن بهره بگیرید.

کتاب صوتی خواص غذاها مناسب چه کسانی است؟

این کتاب برای آن دسته از افرادی نوشته شده است که به سلامت جسم خود اهمیت می‌دهند و خواهان پیروی از یک دستور غذایی صحیح و اصولی‌اند.

با خشایار فخریان بیشتر آشنا شویم:

وی متخصص سلامت و نویسنده‌ی آثاری گوناگون در زمینه‌ی بهداشت جسم و روان است. از میان کتاب‌های پرشمار او می‌توان به عناوین پیش رو اشاره کرد: «بیماری‌های زنان، پوست من زیبا بمان، آشنایی با ویتامین‌ها، دیابت.»

در بخشی از کتاب صوتی خواص غذاها می‌شنویم:

عسل یک اکسیر پرانرژی است و زنبورهای عسل دارای تمدنی قدیمی‌تر از تمدن انسان‌ها هستند؛ و همانطور که از قوانین جامعی برای نظم اجتماع برخوردارند، اطلاعات کافی در غذا خوردن نیز دارند و گل‌های مفید را از غیرمفید تشخیص می‌دهند. در گل تمام عوامل زندگانی موجود است و زنبورهای عسل عصاره‌ی این گل‌ها را می‌کشند و در اختیار ما قرار می‌دهند. گل قسمتی از گیاه است که بیش از سایر قسمت‌های گیاه به خورشید بستگی و علاقه دارد، و خود را به سوی آن می‌کشد و اشعه‌ی پرانرژی آن را جذب می‌کند. کمتر غذایی در دنیا به اندازه‌ی عسل سرشار از عوامل غذایی است. عسل خالص هیچ‌وقت فاسد نمی‌شود و همیشه می‌توان به سلامت آن اطمینان داشت. عسل‌هایی که در مقبره‌ی فراعنه‌ی مصر پیدا کرده‌اند، پس از چندین هزار سال خراب نشده بودند…
فهرست مطالب کتاب صوتی۱۷ دقیقهجسم، این شگفتی خلقت۱۲ دقیقهتغذیه در رستوران۱۱ دقیقهگوشت و غذاهای حیوانی۱۵ دقیقهمیوه و سبزیجاتادامه فهرستمشخصات کتاب صوتیقیمت نسخه صوتی





معرفی و دانلود کتاب صوتی خواص غذاها | خشایار فخریان | انتشارات جیحون