معرفی و دانلود کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک | حامد لطفی | انتشارات نارون دانش



معرفی کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیکحامد لطفی با همکاری زویا طاهرگورابی، زهره خزاعی و میترا مودی در کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک بررسی کاملی بر یکی از شایع‌ترین بیماری‌های زنان به نام سندرم تخمدان پلی کیستیک داشته‌اند. این اختلال اندوکرین یافت شده در زنان در سنین باروری می‌باشد که بر 20-6 درصد از آن‌ها دز این سنین تأثیر می‌گذارد. شیوع این مشکل در سلامت زنان، لزوم آگاهی و تحقیقات پزشکی را افزایش داده است.

درباره کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک:

سندرم تخمدان پلی کیستیک یک مشکل هورمونی است که بر عملکرد بدن زنان بالغ اثر می‌گذارد و سیستم بدنی آن‌ها را مختل می‌کند. این اختلال پس از بررسی و آزمایشات مختلف کنترل می‌شود و در روند بهبود و کنترل قرار می‌گیرد. تصورات غلط فراوانی درباره سندرم تخمدان پلی‌کیستیک وجود دارد. در واقع زنان مبتلا به این سندرم ممکن است مشکل باروری نداشته باشند و یا ممکن است دیرتر باردار شوند و یا نازایی داشته باشند بنابراین تشخیص به موقع این سندرم و شروع به موقع گام‌های درمانی نکته کلیدی و مهمی است.

بر اساس آخرین تحقیقات، انجام هیسترکتومی (برداشتن رحم) علاج این سندرم نمی‌باشد. قرار نیست فرد تخمدان‌های پرکیست داشته باشد تا مبتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک محسوب شود. قرص‌های ضدبارداری نیز نمی‌توانند این سندرم را درمان کنند. علاوه بر این زنانی که تست تحمل گلوکز آن‌ها منفی می‌شود ممکن است به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک مبتلا باشند.

کتاب حاضر اطلاعات جامعی در این حوزه را در اختیار دانشجویان پزشکی قرار می‌دهد. برخورداری این کتاب از چکیده مهم‌ترین موضوعات این مبحث، دسترسی دانشجویان به مطالب را راحت و فهم مطالب را ساده‌تر کرده است.

کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک مناسب چه کسانی است؟

دانشجویان رشته پزشکی و مامایی از مطالب مفید این کتاب بهره‌مند خواهند شد.

در بخشی از کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک می‌خوانیم:

تخمدان‌ جایی است که تخمک‌ها تولید می‌شوند. این فرآیند با فولیکول‌های ریزی آغاز می‌گردد که تخمک در درون آن‌ها محصور است. فولیکول به همراه مایع رشد می‌یابد تا زمانی ‌که سرانجام در وقت تخمک‌گذاری پاره می‌شود و تخمک با هدف باروری در لوله فالوپ رها می‌گردد.

در سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، در فولیکول‌ها مشکلی وجود دارد که باعث می‌شود به موقع پاره نشوند. بنابراین تخمک‌گذاری انجام نمی‌شود و ناباروری رخ می‌دهد. هورمون‌های مناسبی برای ایجاد یک فولیکول بالغ وجود ندارد و صرفاً درون فولیکول مایع تشکیل می‌شود.

بدون تخمک‌گذاری، هیچ پروژسترونی نخواهد بود و سیکل ماهانه بر اساس سطوح استروژن رخ خواهد داد. این به معنای داشتن سیکل‌های نامنظم یا کلاً نداشتن قاعدگی است. به علاوه، تخمدان‌ها آندروژن زیادی ترشح می‌کنند که به نوبه خود مانع از تخمک‌گذاری می‌گردد.

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک می‌تواند بلافاصله پس از شروع قاعدگی یا در سنین باروری رخ دهد. مشخصه‌های اصلی شامل عادات ماهانه نامنظم با فواصل بیش از 35 روز (الیگومنوره)، داشتن آندروژن یا هورمون مردانه بیش از حد (هیپرآندروژنیسم) و علائم ثانویه به آن (آکنه، پرمویی، تاسی با الگوی مردانه) و نهایتاً تخمدان‌های پرکیست است.
فهرست مطالب کتابفصل اول: سندرم تخمدان پلی‌کیستیک چیست؟
فصل دوم: آشنایی با سیکل قاعدگی
فصل سوم: علل سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
فصل چهارم: علائم سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
فصل پنجم: تشخیص سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
فصل ششم: جنبه‌های روان شناختی سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
فصل هفتم: درمان‌های رایج برای سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
فصل هشتم: درمان‌های طبیعی برای سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
فصل نهم: رژیم غذایی و ورزش برای سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
فصل دهم: دستور غذاهای مناسب برای سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
منابع
خلاصه کتاب
سوء برداشت‌های زیادی پیرامون سندرم تخمدان پلی‌کیستیک وجود دارد
نمایه موضوعی
فهرست منابع تصویرها و شکل‌ها
ادامه فهرستمشخصات کتاب الکترونیکقیمت نسخه الکترونیک





معرفی و دانلود کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک | حامد لطفی | انتشارات نارون دانش